Hapet Pishina e Gërmisë

Shërbimet tona

PISHINA E GËRMISË

Pishina e Gërmisë është atraksion kryesor për Prishtinën

SHKOLLA E NOTIT

Pishina e Gërmisë ofron kushte jashtëzakonisht të mira për të organizuar shkollen e notit.

FUSHA E TENISIT

Fusha e tenisit aset i çmuar

SHKOLLA E SKIJIMIT DHE SHTËPIA E GURIT NË BREZOVICË

Shkolla e skijimit dhe shtëpia e gurit në Brezovicë.

AMFITEATRI

Amfiteatri i Gërmisë i plotëson kriteret për realizimin e premierave por edhe të koncerteve.

KAMPSHTËPIZA

Mund të ngreni Kamp afër Prishtinës. Për t’u larguar nga përditshmëria një ndryshim i vogël të bënë mirë.

Ju mirëpresim!

Klient të dashur EJANI! Ju ofrojmë bashkëpunim.

Video aktuale për promovimin e sportit

Menaxhmenti i NPL Sport Marketing
e ka për synim dhe strategji që të promovoj sportin si asnjëherë më parë, dhe në çfarëdo forme.

Partnerët

KOMUNA E PRISHTINËS